Bemutatkozás

A Trend Optika, alapító tagja az első magyar Optikus Zrt-nek, amely mára több mint hetvenegy taggal, üzlettel büszkélkedhet. Az ország legdinamikusabban fejlődő hálózatának tagjai olyan magasan képzett látszerészek, akik evidenciának tartják a minőségi termékek értékesítését. Üzleti céluk, hogy legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat biztosítják ügyfeleik számára. A Trend Optika csoport Szombathely belvárosában két helyen, Hévízen, Keszthelyen, Győrben, Miskolcon, Egerben és Tiszaújvárosban is nyitott szalont. A Legújabb szalon Budapest belvárosában, az V. kerületben található.

Sikerének egyik apalvető záloga az állandó szemész szakorvosi jelenlét. A Trend Optikában országosan egyedül álló a Semmelweis Egyetemmel közösen végzett szűrővizsgálati rendszer, melynek lényege, hogy preventív módon, a szemfenéki vizsgálatoknak köszönhetően csökkenthető a cukorbetegségek szemészeti szövődményeinek esélye.

A Trend Optika üzletek szemüvegkeret szín és formaválasztéka garantálja, hogy megtaláljuk az egyéniségünkhöz, stílusunkhoz legjobban illő és azt kiegészítő szemüveget.

Amennyiben úgy érzi, hogy látása nem kielégítő, bármilyen problémája akad a látásával, keresse fel üzleteinket, ahol a legkorszerűbb géppark használatával, szemész szakorvosok, diplomás optometrista kontaktologusok és látszerész mestrek állnak az Ön rendelkezésére.

 

A vizsgálatokat végzi:

  • Dr Gáti Éva szemész szakorvos
  • Dr Csák Adrienn szemész szakorvos
  • Dr Nagy Zoltán szemész szakorvos
  • Nagyidainé Kiss Györgyi dipl. optometrista kontaktológus

 

Az Trend Optika szívén viseli a város  kultúrális és a sport  életét is. Támogatja a Falco férfi kosárlabda csapatot, a Viktória Fc női fociegyesületet, valamint a Weöres Sándor színházat is.

 
Megosztás

Elérhetőségek

Trend Optika - Belvárosi Szemészet

9700 Szombathely,
Savaria tér 1/G.
Telefon: +36-94/312-105
Trend Optika - Belvárosi Szemészet - Magyar